Bli medlem - få fordeler!

Om Gjertsen Sport

Gjertsen Sport åpnet første gang den 19. februar 1951 av Odd Gjertsen i Torggt. 28 som den gang lå på hjørnet av Søeberg Torget. På skrå vis a vis i dag. Bjørn Gjertsen (nåværende daglig leder) begynte i fast stilling i juni 1972 og overtok i sin helhet i 1980. Mars 1993 åpnet Gjertsen Sport i Dronningensgate 3, her vi er i dag. Bjørn Ole Gleditsch og Bjørn Gjertsen skulle sammen satse på ny giv og nye områder. De fikk med seg noen flere aksjonærer, som fortsatt er med i dag.

Vårt nye satsingsområde var sport og fritid, med vekt på tekstiler og vi utelot sykler i sortimentet. Dette var for oss meget riktig, og nå i ettertid helt riktig satsing. 1995 inngikk vi medlemskap i sportskjeden Stadion. Dette er en kjede av ca. 100 frittstående butikker og vi samarbeider på innkjøpssiden for å oppnå de beste priser i markedet, slik at forbruker ikke betaler for mye. Stadion konseptet er at det er de enkelte medlemsbutikker som eier kjedesentralen, slik at vi bl.a. kan drive vår egen butikk helt etter eget ønske.

2005 ble vi medlem av klubbkjeden Sport Direkt hvor vi har den glede av å kunne tilby idrettslagene de beste priser.

Digitalisering og ny nettbutikk

I den senere tid så har vi også blitt digitalisert for å følge med i utviklingen innen varehandelen. Konkurransen er nå meget hard med mange store butikkjeder og nettbutikker og vi ser at utviklingen går den veien. Derfor gikk også vi ut med en nettbutikk for tre år siden og har blitt markedsført nasjonalt. Vi leverer varer faktisk til hele Norge.

Nå har vi lansert en ny nettbutikk som har blant de mest moderne løsningene i bransjen da det gjelder søkemotor og hastighet på sidene. Vi gleder oss stort til å bli mer kjent med deg. Vipps og Klarna er de betalingsløsningene vi har valgt og for deg som bor i nærheten av Sandefjord, er det fullt mulig å hente varen i butikk. Vi har samme pris på nett og i butikk, så sant du er medlem og det er svært enkelt å bli.

Kundeklubb – gode fordeler

Meld deg inn i vår kundeklubb og du vil få tilgang til eksklusive tilbud og fordeler i nettbutikken. Ved at du melder deg inn så melder du deg også på våre nyhetsbrev hvor vi sender ut diverse tilbud.

I dag er vi en sammensveiset gjeng som hele tiden arbeider for dere kunder. Vi har som mål å kunne tilby alle kunder et utvalg av varer som faller i smak. Det være seg topp kvalitet, som god kvalitet, og hele tiden til konkurransedyktige priser.

Vi har kunden i fokus. Vel møtt! ​

Gjertsen Sport er i dag den siste lokaleide sportsforretningen i Sandefjord. Vi ønsker å drive i mange år til, men da må du støtte oss med dine kjøp. Vi har svært erfarne fast ansatte medarbeidere som kan gi deg riktige svar og meget god hjelp på vei til riktig vare.

Skulle du som kunde ved en anledning ikke være fornøyd med våre produkter eller vår service, så vennligst send en e-post til bjorn@gjertsensport.no og fortell hva du har på hjertet. 

All korrespondanse vil bli konfidensielt behandlet.

Logg inn

Er du allerede medlem? Logg inn med ditt brukernavn og passord.
close-icon

Mistet passordet ditt?

Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

close-icon

Bli medlem - få gode fordeler

Som Gjertsen medlem får du gode medlemstilbud*